Kauppakeskusinfo

Kauppakeskus Revontuli

Ilmiömäinen Kauppakeskus Revontuli on saanut nimensä maailmankuulusta pohjoisesta valoilmiöstä, jota saavutaan ihastelemaan Rovaniemelle ympäri maailmaa. Esikuvansa tapaan Kauppakeskus Revontuli on värikäs, pohjoinen ja jatkuvasti uudistuva. Revontulesta löydät uusimmat ilmiöt muodin, kauneuden, vapaa-ajan, terveyden ja hyvinvoinnin aloilta. Revontuli on Lapin alueen edelläkävijä, kansainvälisen tason kauppakeskus, ilahduttavan shoppailun mahdollistaja ja lappilaisten yhteinen viihtyisä olohuone.

Kauppakeskus Revontuli on myös Joulupukin virallinen kauppakeskus ja Joulupukkisäätiön jäsen. Joulupukin voi varsinkin joulun aikaan tavata kotikaupunkinsa Kauppakeskus Revontulen vilkkaissa tapahtumissa. Joulupukilla on Revontulessa myös oma kirjelaatikko, jonka tontut käyvät pukin puolesta tyhjentämässä.

Sijainti ja myymälät

Kauppakeskus Revontuli sijaitsee Rovaniemen kaupungin keskustassa, Koskikadun ja Lapinkävijäntien risteyksessä. 

Revontulessa sinua palvelee noin 30 liikettä ja lisäksi keskukseen sijoittuu toimistoja ja palveluita. Revontulesta on suora yhteys vieressä sijaitsevaan Rinteenkulman kauppakeskukseen. Yhteensä kahdesta kauppakeskuksesta löytää yli 60 eri liikettä.

Esteetön liikkuminen

Invalidiliitto on myöntänyt Kauppakeskus Revontulelle Helppo liikkua -tunnuksen. Kauppakeskuksemme tilat täyttävät helpon liikkumisen kriteerit, verkkosivulle on merkitty pohjakarttaa esteettömät wc-tilat sekä hissit ja henkilökunta on perehdytetty huomioimaan avustamista tarvitsevat asiakkaat. 

Meiltä löytyy myös lainattava pyörätuoli. Soita vartijoille 040-486 9991, ja he avustavat tuolin hankinnassa. Voit myös sopia pyörätuolin käytöstä etukäteen samasta palvelunumerosta.

Pysäköintialueet

Revontuli ja viereinen Rinteenkulma tarjoavat vierekkäisillä parkkialueillaan yli 800 ilmaista autopaikkaa, joista Revontulen lämpimässä hallissa sijaitsee 300. Saavut autolla kauppakeskusten pysäköintialueille suoraan E4-tien liittymistä sekä Poromiehentien tai Lapinkävijäntien kautta. 

Huomioithan, että osa pysäköintialueista on korkeudeltaan rajoitettuja. Lisää pysäköintipaikkoja korkeille ajoneuvoille kuten matkailuautoille löytyy ympäröiviltä kaduilta.

Revontulen lämmin parkkihalli on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00-21.00, lauantaisin klo 8.00-21:00 ja sunnuntaisin klo 12.00-21.00. P-hallista voi ajaa ulos vuorokauden ympäri.

Palvelut

Pankkiautomaatti

Otto -rahannostoautomaatti sijaitsee kauppakeskuskäytävällä Luhta Brand Storen sisäänkäynnin vieressä.

Asiakas WC

WC –tilat sijaitsevat lämpimän pysäköintihallin yhteydessä, P-kerroksessa. Kauppakeskuskäytävältä pääsee lähelle wc-tiloja joko liukuportaita pitkin tai B-hissillä. 

Lastenhoitotilat

Repolaisen Taukopaikka, kauppakeskuksen ilmainen perheiden tauko- ja leikkitila, sijaitsee Revontulen eteläpäässä. Siellä on hyvin varusteltu ja siisti lastenhoito-wc, keittiö ja turvallinen leikkialue.

Lemmikkieläimet

Opaskoiria lukuun ottamatta koirien tai muiden lemmikkieläinten tuominen kauppakeskukseen on kielletty.

Hotellit ja lähiliikenne

Rovaniemen hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä ja rautatieasemalta sekä linja-autoasemalta on lyhyt kävelymatka Kauppakeskus Revontuleen. Paikallisliikenteen linja-autopysäkit sijaitsevat kauppakeskuksen pääoven edessä Koskikadulla ja läheisellä Ruokasenkadulla.

Huoltopiha ja tavarantoimitus

Revontulen huoltopihalle on käynti Lapinkävijän tieltä. Kaikki tavarantoimitus tapahtuu lastauslaiturin kautta.

Löytötavaroiden tiedustelu

Turvavalvomon puhelinnumero
+358 40 486 9991
Arkisin klo 14-19, lauantaisin klo 12-16

Kiinteistön omistaja

Agore Kiinteistöt


Postiosoite

Agore Kiinteistöt
c/o Trevian Asset Management
Pohjoisesplanadi 35 aA
00100 Helsinki

Verkkosivut
www.agore.fi

Vuokraustoiminta

Promootiot, tapahtumat, käytävämyyntipaikat ja pop up -tilat


Promootio-ohjeet:

- Varaa paikkasi vähintään kuukautta ennen
- Varaudu toimittamaan havainnekuvan suunnitellusta ständistä
- Huom: valikoimme promoyhteistyöt huolellisesti
- Aktiivinen pysäyttelymyynti on kielletty Revontulen käytävällä

Yhteydenotot ja tapahtumapalaute:
Hanne Martimo
Kauppakeskuspäällikkö
040 564 4330
hanne.martimo@trevian.fi

Liike- ja toimistotilojen vuokraus


Helena Kangas
Leasing Manager

Sähköposti
helena.kangas@trevian.fi

Puhelin
+358 400 717 698

 


"Olimme todella tyytyväisiä popupin tuloksiin ja yhteistyöhön Kauppakeskus Revontulessa. Huomasimme, että meillä on paljon asiakkaita täällä Rovaniemellä. Tulemme varmasti uudestaan."

- Heidi, Metsola

Lue lisää asiakaskokemuksia...